Pazartesi Notları


-Yine iyi oyun,yine kaçan bi dünya pozisyon.Taraftar deplasman yapmış,piizlenmiş,rakiple centilmence konuşmuş tanışmış ama olmayınca olmuyor demek ki.Tek tesellimiz iyi oyun ve bu oyunun uyandırdığı galibiyet serisi umudu.Esin Baba'ya Allah rahmet eylesin keşke Süper Lige bir daha hiç düşmemek üzere çıkabildiğimiz görebilseydi.


-KSK bizim hasret olduğumuz galibiyet serisini yakaladı ama yanılmayı çok istesem de havasını yakaladığı gibi çabuk kaybederek beni haksız çıkarmadı.Ordu'ya puan kaybederek ilk 6 işini bayağı zorlaştırdı.Zor fikstüre göre oynayıp hemen havalanmayacak olmaları onların tek artısı gibi görünüyor.




-Geçiğimiz hafta Irak'ın işgalinin 5.yılını da geride bıraktık ama TV'ler yine haberi neredeyse es geçtiler.


-Göztepe 45 günlük tatil öncesinde formalite icabı olan maçı 3-2 kaybetti.Bölgesel gazetelerde yazan Göztepe yazarlarının tümü yükselme maçlarının zorluğundan ve böyle gitmenin imkansızlığından dem vuradursun bakalım.

-İzmirspor 2 hafta üst üste kazandı ama yakalamaya çalıştıkları Afyon da kazanınca,ligde kalma umudu neredeyse bitti.

-Altınordu takipçisi olan Bal-kes deplasmanında çok önemli bir üç puan aldı ve maç fazlasıyla 3.lüğe yükseldi.Balkes'in bu maç sonrası gittiği teknik direktör değişikliği takımın dengesini bozup Altınordu'nun işini önümüzdeki haftalarda kolaylaştırabilir.

-Teknik direktörlerdeki pişkinlik ve yöneticilerdeki döneklik geçen hafta bir kez daha tescillendi.Manisa Yılmaz Vural'ı kovdu,yerine ilk gözağrılarından Levent Eriş'i getirdi.Levent Eriş de ekmeğini yediği ADS'ye ihanet edip bir de giderken bi ton laf söyledi.Bizdeki Feyyaz'ın da zamanında KSK'yi bırakıp Süper Lig'de oynayan Malatya'ya kaçma hikayesi var ama Feyyaz bunu ısrarla reddediyor.

0 yorum: