1.Lig 25.Hafta Değerlendirmesi


Altay 2-1 Eskişehirspor Eskişehir'i yendiğimiz maçta beni en çok üzen ilk golü atan Hakan'ın sakatlanması oldu.Neyseki Hakan'ın sakatlığı çok ciddi değilmiş.Malatya maçında İbrahim bu hafta da Hakan'ın gol atması,geçtiğimiz sezonlarda Metin Depe'nin "Kanser" Ferdi'den daha çok gol atmasını getirdi birden aklıma.Bu sezon olur mu bilmem ama Eren,Hakan ve ibrahim'in yan toplara çok iyi çıkması özellikle deplasmanlarda puan alma adına çok iyi. Eskişehir'e gelince taraftarları yine yanlarında olmasına rağmen hiç oynayamadılar."Kodaman" topçulara sahip olmanın bedellerinden biri de bu olsa gerek.Adam istedi mi oynuyor istemedi mi seni eksik oynatıyor. Taraftar konusundaki gelişmeleri ise çözemedim."Sarı Erol" Fransa'dan gelir gelmez burada neler oluyor bilmeden,işi şova dökerek KSK lokalini ziyaret ediyor.KSK her takımın yapacağı gibi iyi karşılıyor Erol'u.Maça zaten Eskişehirspor'a karşı pek iyi duygılar beslemeyen Karşıyakalılar münferit geleceklerine,toplu olarak atkı ve formayla geliyor.Sonraki konuşulanlar zaten arapsaçı olan işi daha da karıştırıyor.
Kocaelispor 1-0 Karşıyaka
Bizim gibi penaltı düdüğüne hasret olmaktan şikayetçi iki takıma da 1'er penaltı çalınıyor.Kocaeli'de Taner vuruyor Emrahan çıkarıyor,Karşıyaka'da Olcan vuruyor Kılıçarslan çıkarıyor.Bizim gibi şikayet eden iki takım da yine bizim gibi penaltı vuruşunu yapamıyor.72.dakikada bence penaltı olmayan bir pozisyonda Ahmet Dursun kendini atıp penaltıyı yaptırıyor ve bu kez Kocaeli penaltıyı Adem ile gole çeviriyor.Maç sonunda ise tahmin edilebileceği gibi Karşıyakalılar hakeme itiraz ediyorlar ama hakem dayak yiyeceği yerde KSK antrenörü dayak yiyor.

Maç sonu KSK kadrosuna bakınca Kocaeli'nin eski futbolcularının ağırlığı göze hemen çarpıyor.Mehmet Kahrıman,Özgür Karakaya, ,Atilla Güneş,Uğur Yasan benim bildiklerim.Yeniasır Cihan ve İnancı da eklemiş.

Giresunspor 2-3 Kartalspor
Bu haftaki rakibimiz Kartalspor'un iki defa öne geçtiği maçta giresunspor ikisinde de rakibini yakaladı ancak Kartal 3 golü bulduktan sonra skoru koruyup önemli bir üç puan aldı.Son haftalarda formsuz olan Emrah Kol bu hafta gol attı ancak Kartal'ın 1 dakika sonra cevap vermesi Giresun'un direncini kırdı. .Altay'da ayrılan Muzaffer ise geçen hafta olduğu gibi bu hafta da sonradan oyuna girdi.Kartal'da ise süperlig'in asist krallarından Timuçin bu sezonki ilk golünü atarken İzmir çıkışlı Zafer Çevik Kartal'da diğer göze batan isimdi.

Diğer maçlara Zaman Kalmadı!!!

Foto:
Ajansspor,Kocaelispor.org.tr,Giresunsporgazete,

0 yorum: