Harcamak


Geçtiğimiz hafta Sergen yüzünden,kovulan/istifa eden Metin Diyadin ayrılırken klübün varlığının baki insanların gelip geçici yönünde olduğunu belirten bir açıklama yaptı.Kimilerine göre kendi doğruları uğruna ayrılarak ilkeli davrandı, kimilerine göre ise Sergen gibi bir kodomanı oynatmamakla büyük hata yaptı.
Eskişehir dereyi geçerken değiştirdiği at geçtiğimiz iki sene play-off'larda ve play-off'lardan önce yaşananları hatırlattı.

05-06 Play-off
Aktörler:Ümit Birol,Fatih Sezer,Cenk
Neden:"Fatih'in ve Cenk'in yöneticiler konusunda basında çıkan açıklamaları"
Sonuç:İki oyuncu da play offlarda forma giymez.Altay finalde Sakarya'ya 4-1 Kaybeder.
Tavır:"Son günlerde iki futbolcunun tavır ve açıklamaları Altay'ın geleneklerine yakışmıyordu. Yönetimle ortak karar alarak ikisini de kadro dışı bıraktık. Her ikisine de alacakları ödenecektir. Bu kulüpte Mustafa Denizli bile kadro dışı bırakıldı. Ne yönetici, ne de futbolcu Altay'dan büyük değildir" Rahmetli Esin Özgener

06-07 Play-off
Aktör:
Alioum Bouker
Neden:
Allum'a göre "Kendisine play-off lar için söz verilen ekstra primi istemesi"
Yönetime göre "Allum'un açıktan prim istemesi."
Sonuç:
Altay birbirinin kopyası 3 tane yan top golü yer.17 yaşındaki kaleci Gökhan bu toplardan hiçbirini alamaz.Son saniyelerde penaltılara giden maçı Kasımpaşa alır ve Süper Lig'e çıkar.
Not:Alioum Bouker,Kamerun iki defa Afrika Kupası'nı alırken banko oynamış penaltılara giden iki finalde de büyük başarı göstermiştir.(ilkinde 1 ikincisinde iki penaltı kurtarmıştır)
Tavır:"Böyle kritik bir durumda fırsatçılık yapan oyuncuya güvenemezdik.Ayrıca diğer futbolculara da haksızlık yapmamız söz konusu olamaz."


0 yorum: